В последните години Риана може да остави на заден план музикалната

...
В последните години Риана може да остави на заден план музикалната
Коментари Харесай

Когато майка ти е Риана - какво е най-важното за нея като родител

В последните години Риана може да остави на назад във времето музикалната си кариера, с цел да развива повече от сполучлив бизнес с долни дрехи и козметични артикули, само че с каквото и да се захване, провокациите постоянно й оказват помощ да бъде по-успешна. Вече и като майка на две момчета обаче тя в множеството случаи е по-обрана от преди, само че и желае всички да знаят, че хубостта идва в разнообразни форми и цветове.
 Риана и новите фотоси по долни дрехи за Savage X Fenty
Колко секси е Риана по долни дрехи след второто раждане

И замириса на Свети Валентин

За следващата си корица на фешън списание пък певицата влезе в облик, в който не сме я виждали до момента - на секси каубойка. Може би следвайки образеца на колежката си Бионсе, тя се появи на корицата на априлския брой на китайския Vogue с каубойска шапка и ботуши, необятна пола и обилно декорирано сако, под което се подава не по-малко пъстър сутиен.

Интервюто предхожда стартирането на марката й Fenty на китайския пазар през следващия месец. А с изключение на за бизнес, в него става дума и за родителство и за някои акценти от метода, по който Риана възпитава децата си.

И за нея най-важното е това да насърчаваш децата да показват своята характерност. Защото именно тя, заедно с тяхната откровеност, са най-важните качества, с които те идват на този свят, и родителите не трябва да се пробват да ги трансформират, а да ги възпитават, с цел да могат да си запазят и като възрастни, които не искар просто да се впишат в някоя група.

По думите на певицата, нейните деца знаят, че могат да бъдат който и каквото си поискат и тя няма нищо срещу това. Дори в противен случай - предизвиква ги да бъдат неповторими, тъй като счита, че това е красиво. А тя ги обича тъкмо такива, каквито са.
 Когато Риана наеме къщата на човек за Супербоул
Когато Риана наеме къща за седмица и заплати 500 000 $

Пари като вестници

Но с цел да не забравят корените си, Риана сплита косите на своите момчета още от най-ранна възраст. И е уверена, че тази традиция от предците им ще им припомня от кое място са тръгнали и до каква степен са стигнали - тъй като човек без минало няма и бъдеще. " Това е част от нашата изгубена история... това е в нашата кръв ", твърди още тя пред изданието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР